25 Ara 2008

Yeni Bir Yıl Geliyor... Eyvah!

25 Aralık 2008


Yeni bir güne uyandığımda tedirgindim, çünkü aynı zamanda yeni bir yıla da uyanmış bulunuyordum… Koskoca bir yıl… Kim bilebilir ki neler getireceğini … Yeni gelen gün fazla ürkütmez insanı. Sıradan şeylerle de geçebilir, bitebilir. Ama yılı bilemezsiniz…
Gözümü açtığımda mutluydum, hani derler ya nasıl girersen öyle gider diye, ben de öyle umdum ve gelen günleri aynı umutlarla karşıladım… Girdiğim gibi mi bitiriyorum peki? Hayır! Ne yazık ki koskoca bir yalana belki de bile bile, sadece keşke doğru olsa diyerek inandım… Ama şu doğru: Bir önceki yılı nasıl bitiriyorsan, yeni yıla da o şekilde başlarsın… Öyle mi gider? Bilinmez…
Umarım, sırtınızdaki koskoca yılın ağırlığının sebebi mutluluk dolu olmasıdır… Yeni yüklerinizin daha ağır olup mutlulukla taşması dileğiyle… İyi yıllar… :)

7 YoRuM:

feanor dedi ki...

ben şekilden şekile girdim yıllaaar boyu her yeni yılda, hep öyle geçsin diye o sene. ama olmuyor ne yazık ki; keşke olsa, hatta keşke noel baba da olsa! (üstteki resme bayıldım!! :) )

umarım yeni yıl(lar) sana da mutluluklar getirir :))

Vladimir dedi ki...

Mutluluk dolu bir yıl geçirmeni diliyorum, umarım uzun yıllar boyunca dostun kalacak kimseler ile tanışırsın.

bariisss dedi ki...

Teşşekürlerrr...

Vladimir sağol :) Özlettin kendini...

Boskafa dedi ki...

sevdiklerinleeeee güzel bir yıl geçirebilmen dileğiyle...:D

Adsız dedi ki...

belkide sırf adı yeni diye fazla beklentiye girmemek lazımdır kimbilir?
sonuçta her halükarda olan oluyor ve başa gelen çekiliyor
sanada iyi yıllar..

Beter Böcek dedi ki...

Dilediğince güzel bir yıl geçirirsin inşallah herşey gönlünce olur.
İyi yıllar...

beenmaya dedi ki...

bu sefer hiç bişi yokmuş gibi girmeye niyetliyim. yani her günüm nasılsa öyle. bi de böyle deneyelim bakalım ne olacak :)) iyi yıllar bu arada sana da :))